zoeken
laatste reacties
menu

overig

nieuwsbrief

proefabonnement, lees een mix van `doen', zoals workshops en `vermaak', zoals kijk-artikelen in Poppenhuizen&Miniaturen

Archief van maart 2014


zondag 30 maart 2014, door akke

De afgelopen dagen ben ik bezig geweest aan een paas tafreeltje voor de beurs.Eerst het styropor ei bewerkt,toen de paaashaas gemaakt,de bloemen en de kuikentjes.Vandaag was het stoeien met de fimo,maar is toch wat af gekomen.

paas tafreel

kuikentjes

paas haas gemaakt van fimo

Reageer


vrijdag 28 maart 2014, door akke

Het eindresultaat van het drakenproject was ook gereed en ging mee naar de beurs.Nu heeft het een nieuw tehuis bij een van mijn kinderen.Hij is altijd al gek geweest van dit soort dingen dus kwam het goed terecht.
draken projekt.

Ook de eenhoorn stond er .
eenhoorn en elfje

Reageer


vrijdag 28 maart 2014, door akke

Voor mijn kleinkinderen zong ik altijd het slaapliedje kleertjes uit pyamaatje aan.Toen we voor de beurs afgelopen februari het thema fantasy namen voor de tentoonstelling heb ik van dit liedje een projektje gemaakt naar een plaatje van het net.Het was zo leuk om dit te maken,de pop en de "maan".Was best wel een beetje trots op het eindresultaat.

Kleertjes uit, pyamaatje aan.

Reageer


vrijdag 28 maart 2014, door akke

Ja de bloemen en planten waren de laatse tijd een ondergeschoven kindje.Ik had genoeg van alle geraniums die ik gemaakt had,maar de in is er weer.Het bloed kruipt waar het niet gaan kan.
Er zijn wat nieuwe planten bij gekomen en er zullen in de loop van het jaar wel weer nieuwe pakketten komen,maar op het moment heb ik een chronisch tijdgebrek en stel de pakketten nog even uit.In september hoop ik de eerste nieuwe pakketten te hebben.
Hier wat foto's van plantne die mee gaan naar de beurs in Apeldoorn.

20140328-p1010834.jpg

cosmos

bromelia

pioenrozen

gloriosa


Reageer