zoeken
laatste reacties
menu

overig

nieuwsbrief

proefabonnement, lees een mix van `doen', zoals workshops en `vermaak', zoals kijk-artikelen in Poppenhuizen&Miniaturen

Archief van oktober 2010


maandag 18 oktober 2010, door akke

Neem kraaltjes en staafjes (kraaltjes oid),draad en een dunne naald.Je hebt ook een stukje band nodig om de kraaltjesslingers aan te naaien.

Begin te rijgen,2 kraaltjes en dan een staafje,weer 1 kraaltje en een staafje,herhaal dit tot je de gewenste hoogte van je deur hebt.Eindig met 2 kraaltjes.Steek nu door het tweede kraaltje en steek door alles heen tot je weer bij het begin bent.Knoop je draar even met het stukje begin draad.
Neem het bandje en zet de kralenrij vast aan het randje van het bandje.Steek de naald achter het bandje om en steek weer na 3mm naar voren.Herhaal dit alles tot je de breedte van de deur hebt.
Plak het bandje tegen de deurlijst aan met wat lijm of dubbelzijdig tape.
Succes.
null

Reageer


zondag 03 oktober 2010, door akke

Altijd wilde ik de pantoffelplantjes maken,maar er kwam gewoon niets van.Tot verleden week,toen wist ik ineens hoe ik het wilde maken.En het is denk ik aardig gelukt.Meteen alle kleuren gemaakt die er zijn.

null

null

Soms zie je schelpen die zo mooi zijn!Ik kwam deze mooie rose tegen en daar moest gewoon een agave in.Die heb ik gemaakt van koud porselein.
null

Ook een kastje gemaakt om de kerst items in te zetten op de beurs.De vulling verloopt nog langzaam,de inspiratie voor kerst laat nog even op zich wachtten lijkt het wel.

null

Reageer