zoeken
laatste reacties
menu

overig

nieuwsbrief

proefabonnement, lees een mix van `doen', zoals workshops en `vermaak', zoals kijk-artikelen in Poppenhuizen&Miniaturen

Archief van november 2008


zondag 23 november 2008, door akke

De mystical garden is klaar.Achteraf had ik het hoekje wel groter willen hebben ivm de planten.Er zijn zoveel mooie planten die een medicinale werking hebben.Misschien iets te vol nu,maar hij is klaar!

null

Reageer


donderdag 20 november 2008, door akke

De verlanglijstjes worden weer doorgegeven van hand naar hand.
Ik ben niet hebberig maar dit is mijn lijstje:

Lieve kerstman,kunt u voor mij,

_een dag extra in een week creeren die alleen ik krijg en verder niemand anders?
_de dag 48 uur geven?
_een kaboutertje sturen die voor mij de voorkomende huishoudelijjke taken doet en de boodschappen in huis kan halen?
_een kookkaboutertje
_een bankrekening openen dat als ik materialen om mijn miniaturen te maken koop(nou ja dat kaboutertje dan) het saldo vanzelf aangevuld wordt?
_een mooie grote ruimte waar alles netjes in kratten en op regel opgeruimd kan worden?


Ziet u,hebberig ben ik niet maar deze dingen zouden heel erg leuk zijn!!!!

Reageer


zaterdag 15 november 2008, door akke

De afgelopen week ben ik bezig geweest met de tuin aanleg.Uitzoeken welke planten er in kwamen te staan en de kleuren bepaalt.Hier een tussenstan,er moeten nog een paar planten bij.

null

De grootste uitdaging was de engelwotel,null
Reageer


zaterdag 08 november 2008, door akke

De tovenaar is klaar.Hij is van haar en kledij voorzien,nu nog wat verder opsmukken met tovenaars spulletjes.

null

null

Reageer


vrijdag 07 november 2008, door akke

Salon Nico Piet wint Trend Vision Color Award 2008
Redactie - 5 november 2008
null
Kapster Linda Ris, één van de vijf genomineerden, poserend met haar prijs
WORMER - Linda Ris van kapsalon Nico Piet uit Wormer heeft afgelopen zondag de Wella Professionals Trend Vision Color Award gewonnen.

Overal hangen er ballonnen in de kapsalon en de klanten worden getrakteerd op slagroomsoesjes. De telefoon staat roodgloeiend en Nico Piet roept dat er wel erg veel op hen afkomt. 'Het is een gigantisch feest en ik ben heel trots op ons team, altijd al hoor maar nu nog meer.' Kapster Linda Ris was één van de vijf genomineerden die in Utrecht streed voor de eerste plaats. Het thema dat zij had uitgekozen, samen met haar model Karlijn Piet, was factory lyrics. Het kapsel van Karlijn had allerlei kleuren grijstinten tot aqua blauw. De kleding dat bij het kapsel werd gedragen is ontworpen door Karlijn zelf.

Gillen op catwalk

Haar moeder Janny Piet vertelt dat Karlijn er met kop en schouders bovenuit stak met haar kapsel en creatie. Dat vonden de juryleden ook en daardoor won Linda goud en mag Nederland vertegenwoordigen tijdens de Internationale Trend Vision Award 2008 in Lissabon.

Toen de eerste prijs bekend werd gemaakt door de jury rende Linda van blijdschap over de catwalk naar Karlijn toe. Daarna hebben ze samen achter de coulissen lekker staan gillen. 'Iedereen in de zaal heeft ons gegil gehoord, ook het publiek,' vertelt een lachende Linda. Janny Piet noemt het een kroon op hun werk. 'Het kost wel heel veel energie maar dat hebben wij er voor over. Wij hopen extra kaarten te kunnen bemachtigen om met ons hele team naar de finale in Lissabon te gaan.'

Van 21 tot en met 24 november aanstaande strijden Linda Ris en Karlijn Piet in Lissabon voor de internationale titel. Waar mogelijk gesteund door de rest van het team van Salon Nico Piet uit Wormer.

Reageer


donderdag 06 november 2008, door akke

Ik heb dan wel de heks gemaakt maar die moet een zwarte kat hebben en een raaf he.En de tovenaar die er komt een uil.De afgelopen dagen dus druk geweest om de beestenbende te maken :-)).

Nu kan ik me focussen op de tovenaar!

doezelen op een randje
Op de foto zie je nog haar uitsteken,dat ga ik dus nog weghalen!

is er nog iets te eten?

komt er iemand aan?

Reageer


maandag 03 november 2008, door akke

Ja hoor,ze hebben het geflikt!!!!!!!!!!!!!
Onze dochter heeft de gouden Vision award in de wacht gesleept .Trots dat ben ik op die twee meiden,ik had de avond van mijn leven!

null
Hier is ze aan het werk.

null

Karlijn,met het winnende kapsel!

Top die twee meiden,het zijn kanjers!!!!!!!!!

Reageer


zondag 02 november 2008, door akke

Vavavond zit ik in Utrecht bij de Trend vision award.Onze dochter staat in de finale en we gaan haar samen met haar collega's,baas en man steunen.Zij doet het werk en ik ben nerveus!Ik duim voor ze dat ze de eerste plaats halen.

null

Reageer


zondag 02 november 2008, door akke

Vanmorgen gingen we om 9uur op pad naar het Loo.Er is de tentonstelling over koninklijk speelgoed en het kleine Loo staat er ook.Rika vroeg de maaksters/makers of we op zondag met elkaar de tentoonsteling opgingen.Het was een gezellig uurtje en het poppenhuis heeft een prachtige prominente plaats op de tentoonstelling.Het is geen grote expositie maar enorm leuk om te zien.
Foto's maken mocht dus niet,maar boven stond het paleis opgebouwd uit Lego.En daar heb ik wel foto's van gemaakt.

het paleis

het paleis opgebouwd uit lego.


Reageer