zoeken
laatste reacties
menu

overig

nieuwsbrief

proefabonnement, lees een mix van `doen', zoals workshops en `vermaak', zoals kijk-artikelen in Poppenhuizen&Miniaturen

Linda en Karlijn in de krant.

vrijdag 07 november 2008, door akke

Salon Nico Piet wint Trend Vision Color Award 2008
Redactie - 5 november 2008
null
Kapster Linda Ris, één van de vijf genomineerden, poserend met haar prijs
WORMER - Linda Ris van kapsalon Nico Piet uit Wormer heeft afgelopen zondag de Wella Professionals Trend Vision Color Award gewonnen.

Overal hangen er ballonnen in de kapsalon en de klanten worden getrakteerd op slagroomsoesjes. De telefoon staat roodgloeiend en Nico Piet roept dat er wel erg veel op hen afkomt. 'Het is een gigantisch feest en ik ben heel trots op ons team, altijd al hoor maar nu nog meer.' Kapster Linda Ris was één van de vijf genomineerden die in Utrecht streed voor de eerste plaats. Het thema dat zij had uitgekozen, samen met haar model Karlijn Piet, was factory lyrics. Het kapsel van Karlijn had allerlei kleuren grijstinten tot aqua blauw. De kleding dat bij het kapsel werd gedragen is ontworpen door Karlijn zelf.

Gillen op catwalk

Haar moeder Janny Piet vertelt dat Karlijn er met kop en schouders bovenuit stak met haar kapsel en creatie. Dat vonden de juryleden ook en daardoor won Linda goud en mag Nederland vertegenwoordigen tijdens de Internationale Trend Vision Award 2008 in Lissabon.

Toen de eerste prijs bekend werd gemaakt door de jury rende Linda van blijdschap over de catwalk naar Karlijn toe. Daarna hebben ze samen achter de coulissen lekker staan gillen. 'Iedereen in de zaal heeft ons gegil gehoord, ook het publiek,' vertelt een lachende Linda. Janny Piet noemt het een kroon op hun werk. 'Het kost wel heel veel energie maar dat hebben wij er voor over. Wij hopen extra kaarten te kunnen bemachtigen om met ons hele team naar de finale in Lissabon te gaan.'

Van 21 tot en met 24 november aanstaande strijden Linda Ris en Karlijn Piet in Lissabon voor de internationale titel. Waar mogelijk gesteund door de rest van het team van Salon Nico Piet uit Wormer.


Reacties

Nog geen reacties

Reactie toevoegen

:

:

(optioneel):

Vul svp de volgende code in om automatische reacties(SPAM) tegen te gaan: